O avtorjih

Pravna obvestila

Dobrodošli na spletnem mestu P.E.D. SAVA d.o.o. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih rešitvah, izdelkih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Informacije
To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o družbi P.E.D. SAVA d.o.o. (v nadaljevanju: PED SAVA). Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. PED SAVA ne prevzema nikakršne odgovornosti za primer napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov, ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Povezave do drugih spletnih strani
Za nazornejšo in popolnejšo vsebino strani www.pedsava.si so na spletnih straneh objavljene tudi povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. PED SAVA ne odgovarja za obliko in vsebino teh podatkov, prav tako ne za njihovo dosegljivost oziroma varnost. Dostop do teh strani je prost in uporabnik do njih dostopa izključno na svojo odgovornost.

Omejitev odgovornosti
PED SAVA bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost, ažurnost in celovitost podatkov, vendar vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pred uporabo preverite aktualnost podatkov na sedežu podjetja. PED SAVA si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja PED SAVA. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: "Copyright © PED SAVA 2014 Vse pravice pridržane". PED SAVA aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Varovanje zasebnosti
PED SAVA se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Produkcija: Sloway spletne rešitve d.o.o.